Onni vietti ensimmäiset tunnit mökillä roikkuen Lotan (11 vee) peräpäässä137570.jpg. Mikään ei tuntunut auttavan, ei komentaminen, töniminen, Lotan komentaminen, edes huutaminen (tietenkään). Lopulta keksin, että Onni (The Saukko) ei pidä vedestä jos se kaadetaan sen niskaan. Otimpa sitten ämpärin täyteen ja odotin, että Onni taas hivuttautui Lotan persuksille. Ploooosh, ja pojan tunteet eivät käyneet enää niin kuumina. Tämän jälkeen tarvittiin enää hieman ei-käskyn painotusta vesipullon muodossa. Lauantaipäivä menikin sitten jo melko mukavissa merkeissä sillä saralla.

Harjoittelimme hieman naksuttimella ja Onni haki katsekontaktia vaikka kääntyilin siitä poispäin, että sen täytyi nähdä asian eteen vaivaa. Muutaman kerran se aina jaksoi, mutta sitten kiinnostus yleensä lopahti. Tämäkin on sentään edistystä.

Tänään aamulla kun käytiin aamupissalla, Onni yllätti ja seurasi kauniisti vierellä ja tuijotti silmiin vaikka kuinka kauan. Minä tietenkin kehuin kokoajan ja syötin namia vähän väliä. Sittenkin kun nami loppui, Onni jaksoi seurata, ja palkitsin Onni vasta kotona erityisellä herkulla (kuivatulla kanalla). Onni näki jopa koiran parinkymmenen metrin päässä ja tuli silti viereeni hakemaan namia!!! Ilman pyyntöä!!! Sama nami ei edes kelvannut eilen kun sitä viimeksi annoin muutaman palasen. Olin todella otettu 137546.jpg