Tultiin armaaseen kotomaahan itseasiassa jo edellisenä lauantaina, mutta kun oli niin hirrrvee jetlägi niin ei oo jaksanu kirjottaa137566.jpg. Loma oli erittäin rentouttava ja ilmatkin oikein suotuisat.

Onsku oli ratketa saumoistaan kun mentiin hakemaan sitä, mutta sillä oli mennyt ihan hyvin. Parit kakat oli ilmestynyt sisälle ensimmäisenä yksinolopäivän aikana, mutta siihen harmitukset oli onneksi jääneetkin. Ruoka oli maistunut hyvin. Menin mainitsemaan, että Onnin ultimate herkkua on maksalaatikko ja sitä olikin sitten tarjottu niin paljon (puolitoista lootaa viikossa), ettei sitä tarvitse muutamaan kuukauteen antaa. Tietty muuten oli syötetty barffia, maksaloota vähän kuin erikoislisäherkkuna. Kun laitoin äijälle valjaat päälle ollessamme lähdössä kotiin, huomasin että ne olivat väljät päällä. Ja kotona vaaka vahvisti epäilyni: paino oli pudonnut puoli kiloa! Eli nyt huidellaan siinä aavistuksen yhdentoista kilon yläpuolella....

Onsku sai oman tuliaisen, Lanzarote-pirun, joka on toistaiseksi melko hyvässä kunnossa. Siitä on irrotettu toistaiseksi ainoastaan hiilihanko (tai miksi sitä nyt kutsutaankaan..).

1392483.jpg