Millä on pohja, varsi, kärki ja kanta? Millä on kädet, nenä, kieroon katsovat silmät, kiharat viikset ja hattu? Millä on tiikerinraitoja ja vinkuva ääni? Tietenkin tällä. Kenties oudoimmalla näkemälläni lelulla koskaan. Ja se on edelleen ehjä.

Tämän lelun ja toisen vähän normaalimman kantoivat eilen kotiin Tomi ja Onni, jotka menivät taas ja voittivat kaksi lähtöä samana päivänä Purinalla. Siitähän napsahti samalla sitten myös kaksi LUVAa. Lähtöjä oli kolme, mutta tuomari pysyi samana, joten ottivat viimeisen lähdön enää treenin kannalta ja niin kovaa kuin vain mahdollista ja siitä napsahti hylly. Nyt enää yksi nolla ja kolmosluokka aukeaa näille sankareille.

Radat olivat kuulemma mukavan suoraviivaisia, joissa nopea koira, eli Onni, on elementissään. Äijät pääsivät vielä aloittamaan kaikki radat ja tekivät heti hurjat pohjat. Ekan radan tulos oli -6,88 ja voitto tuli 38 sekunnin sadasosalla. Seuraava rata vaati kuulemma vähän selvempää ylivoimaa ja tulos oli -10,05 kun ihanneaika oli 42 s! Eroa kakkoseen oli ainakin 2s. Itse en valitettavasti päässyt paikalle, joten videoitakaan ei huipputuloksista ole, mutta fiilistellään nyt vaikka tällä viime vuoden kuvalla Purinalta. Kontakteja ei kuulemma oteta enää noin vaan ne on saatu hiottua ihan huippukuntoon.