Olenkin unohtanut kirjoittaa meidän agilityedistyksestä. Alkeiskurssi päättyi hienosti, oltiin ihan liekeissä kun Ilo tykkää niin paljon tehdä eikä keinukaan hätkäytä tätä pikkueläintä. Päästiin toisena koirakkona viidestä jatkokurssille ja eka kerta oli viime viikonloppuna.

Voi tsiisus sentään mihin me lähdettiinkään. Heti ekalla kerralla meille annettiin tämmöinen rata suoritettavaksi. Siis RATA. Hyppy-putki-hyppy-hyppy-hyppy-hyppy. Ilo ei osaa edes esteiden nimiä saati sitten suorittaa niitä oikein. Ja me saimme mennä "helpotetun version" muut tekivät vielä vaikeampia. Eli periaatteessa ollaan sitten viiden alkeiskerran jälkeen päästy heti mölleihin. Aika nousujohteista sanoisinko!

No mehän suoritettiin homma niin hyvin kuin voitiin ja eka yrittämällä päästiin oikeastaan aika kunnialla läpi. Harmi vaan että valkku jutteli tämän ajan toisen valkun kanssa ja missasi koko loiston. Tokalla kerralla ohjasin väärällä kädellä kun en saanut namia ajoissa taskusta ja kolmas kerta menikin sitten jo ihan poskelleen. Ja kun yritettiin vielä putkeen irtoamista (tai edes menemistä) niin sehän ei sitten enää tahtonut onnistua ollenkaan. Jostain syystä keskittyminen oli niin tiukkaan kädessäni, ettei tytsä nähnyt mihin se osoitti.

Mutta näin, vuoden päästä SM-kisoissa?