On taas vähän päässyt nuo tottelevaisuusasiat päässeet koirilta unohtumaan. Oma vikahan se on, jos ei pidä säännöistä kiinni. Koirat kyllä mielellään "unohtaa" jos ei vaadita. Hihnassa ei kuljeta kunnolla ja muutenkin yritetään ottaa erinäisiä vapauksia. 

Full moon!

Noh, tänään harkattiin Onnin kanssa sitten vähän tokoa. Tai siis jotain sellaista joka ainakin mun mielestä muistuttaa etäisesti tokoa. Joku toinen asiaan enemmän perehtynyt vois pyöritellä silmiään ja sanoo, ettei se ihan noin mee. Perusidea oli kuitenkin se, että nyt tehdään jotain melko turhia ja tyhmiä juttuja just niinkuin mä haluan ja siitä seuraa kivaa riehumista ja namia. Otettiin sivulla seuraamista, paikallaanoloa ja luoksetuloa.

Seuraaminen nyt ei ollut ihan oppikirjamaista, Onni kun tahtoo koko ajan edistää ja kääntyä mun eteen vaikka mun molemmat kädet roikku sivulla. Mutta seuras kuitenkin. Eikä siis ollut hihnassa (harkattiin läheisellä futiskentällä).

Paikallaanoloa otin se mielessä, että olis kätevää jos Onni pysyis lähdössä agissa ja odottais lähtölupaa. Onni siis istumaan ja odottamaan lupaa. Sanoin vielä uudestaan, että "ei tule". Sitten aloin huitoa, ihan kuin olisin tarkoittanut "mennään". Alkuun pieni reaktio, toisella kertaa pienempi ja kolmannella ei enää mitään. Sitten toinen käsi. Sama homma. Sitten "tänne" ja äijä tulee luokse hymy korvissa. Palkaksi lensi wubba ja muutama kunnari sen kanssa. Seuraavaksi kokeilin pyrähdyksiä. Edestakaisin kymmenen metrin päässä. Poispäin oli vaikein, mutta sekin onnistui. 

Sen lisäksi harjoiteltiin ihan perushihnakäyttäytymistä. Hyvin meni sekin, varsinkin kotiin päin mentäessä. 

Ilo on seuraavana vuorossa. Meillä alkaa vielä arkitottis ensi sunnuntaina. Saas nähdä saanko palautettua sataprosenttisen kontaktin, josta meitä kehuttiin pentukurssilla. 

Hankin meille myös sen PetCorrectorin. Toimii hienosti, silloin kun sitä osaa käyttää oikein. Käyttöohjeissa ei mainittu, että suihke muistuttaa kryo-hoitoa, jos sitä käyttää omille sormille ulkona nolla asteessa. Peukalossa ei ollut tuntoa viiteen minuuttiin kun menin tumpeloimaan liukkaiden sormikkaiden kanssa. 

Kyllä tämä tästä.