Taas alkaa yksi koiraharrastuksentäyteinen viikonloppu olla voitonpuolella. Huomenna pääsee taas "lepäämään" töihin ja sopimaan uusista riennoista. 

Eilen vietettiin treeniyhdistyksemme syyskemmakoita ihisporukassa. Saimme treenikentälle loppukesästä uuden tilavan kontin esteiden säilytykseen ja pitäähän moista tapausta juhlistaa harjannostajaisilla! Ilta aloitettiin syömingeillä ja juomingeilla ja kun jokainen oli kerännyt sopivasti hidastetta rinnan alle oli aika aloittaa yhdistyksen omat olymppialaiset:) Lajit olivat hauskoja vaikka jäimmekin parini kanssa viimeisiksi. Finaaliin ei tosin ollut kovaa hinkua, sillä "esineruudussa" esineinä oli kalja- ja lonkerotölkkejä, jotka oli sitten tarkoitus tyhjentää ennätysnopeasti kun sellaisen silmät sidotttuna löysi. Ja minä onneton olin kuskina, joten parini joutui tekemään kaiken työn. Tarjouduin sitten seuraavalla pisteellä syömään tarvittavan porkkanan, joka olikin aika haastavaa kiireessä! Tomi pareineen meni ja voitti koko kisat ja sai palkinnoksi komean paketin lihapullia:) Kentältä matka jatkui yhdistyksen puheenjohtaja-Annen luokse saunaan ja lopulta vielä jatkoille. Nukkumaan päästiin siinä puoli neljän hutjakkeilla.

Aamukymmeneltä Tomilla olikin sitten Onnin kanssa kisat... Ja ne menivät olosuhteisiin nähden kohtuuhyvin! Virhepisteitä tuli harmittavat 15 (alastulokontaktit ja rytmin sotkeentuminen kepeillä) mutta ihanneaika tuli alitettua parilla sekunnilla. Tulos oli kolmas sija seitsemästä medikoirasta. Palkinnot olivatkin sitten omaa luokkaansa: Säkki koiranruokaa, vinkulelu, ohjaajalle kahta laatua suklaata, neljä erilaista isoa pussia puruluita ja hieno keltainen ruusuke. Kyllä kannatti vääntäytyä ylös sängystä. Ilo oli erittäin otettu tietenkin prinsessalle tarkoitetuista kotiintuomisista...

 

Meillä on Ilon kanssa treenit vielä edessä tänään. Onkin tokavika kerta, ennen kuin siirrymme talvikaudelle agilityakatemian kasvihuoneeseen treenaamaan.