Viime kerrasta lannistumatta päätin taas kokeilla nikkaroida uuden sivupohjan. Kertokaa jos ei toimi tai näyttää kummalta, niin palaamme taas aikaisempaan. Itse testasin toimivuutta Firefoxilla ja Explorerilla ja hyvin tuntui toimivan. Hieman fonttivalinta arveluttaa edelleen, siitäkin saa antaa palautetta, jos silmät tahtovat mennä tihrustaessa kieroon.

Kävimme tänään miehen kanssa opintokäynnillä Myyrmäessä Agilityn MM-karsinnassa. Todella hyödyllinen visiitti! Nyt kun näki miten Suomen huiput toimivat, voi yrittää itse kokeilla samoja liikkeitä ja käsimerkkejä. Ehdimme nähdä midi-koirien hyppyradan karsinnat ja maxi-koirien estekarsinnat. Molempiin ratoihin oli saatu pari v-mäistä kohtaa, jotka karsivat monta koirakkoa heti pois. Maxi-luokassa puomin molemmin puolin oli putken suut ja kun koiria oli mennyt 27, vasta seitsemän oli päässyt radan läpi. Lähemmäs kymmenen ensimmäistä koiraa mokasi juuri tässä, ja ensimmäinen, joka sai koiransa ohjattua puomille houkuttelevan putken ohi sai raikuvan aplodit:) Siinä tuli itsekkin todettua, ettei ole ehkä kaikkein viisain valinta nimetä puomia puomiksi ja putkea putkeksi. Jotkut huusivatkin "kiipeä", muttei sekään auttanut. Vaikea rata kerta kaikkiaan.

Kävimme myös muutama viikko sitten Tuomarinkylän vinttikoiraradalla Onnin kanssa katsomassa vinttikoirien juoksukisoja. Onni olisi ihan välttämättä halunnut mennä mukaan näyttämään mitä kuuluu ja kuka käskee. Aina kun viehe laitettiin päälle ja se alkoi pöristä kovaäänisesti, Onni aloitti haukunnan ja lopetti vasta kun rata oli juostu. Olisi ihan mielenkiintoista päästää Onni joskus juoksemaan niin kovaa kuin se vaan ikinä tassuistaan pääsee. Vinkatkaa, jos tässä lähellä joskus järjestetään juoksukisoja, jonne mekin voimme osallistua!