Seuraa blogiani bloglovin'in avulla

Meikäläisen loma on nyt sitten hetkeksi lusittu:( Onneksi säät olivat oikein suotuisat, tuli ulkoiltua kiitettävästi. Koiratkin taitavat olla kiitollisia kun pääsevät pian taas päikkärirutiineihinsa. 

Käytiin sitten siellä Ilon kontrollissa. Tällä kertaa lääkäri oli eri ja myös täysin eri mieltä diagnoosista. Ei kuulemma nähnyt kuvissa mitään tiivistymää, ei uusissa eikä vanhoissa. Epäili, että koska etujalkoja ei oltu vedetty ihan eteen, lavanseudun isot lihakset voisivat näkyä tiiviytenä keuhkojen edessä. En kyllä jaksa uskoa, että edellinen lääkäri ei olisi erottanut lihasta keuhkojen tiivistymästä. Mutta mistä sitä koskaan tietää. Tämä uuteen diagnoosiin tuli myös kolmannen lääkärin mielipide, ja keuhkot julistettiin puhtaiksi. Joko alkujaan tai sitten parantuneiksi, jäi vähän epäselväksi. Saatiin nyt sitten nenäpunkkilääkitys, taas. Kun oireet viittavat sinne, vaikka lääkkeet eivät ole aikaisemminkaan auttaneet. Ja sieraimen vieressä edelleen sitkeästi nököttävä näppylä voikin olla histiosytooma. Pitäisi silti kadota itsestään ajan kanssa. Jos ei häviä niin sitten pitää ottaa ohutneulanäyte ja tähystää nenä. Mutta toivottavasti siihen ei tarvitse mennä.

Koirilla oli mökillä myös toisella kertaa ratkiriemukasta. Onni tosi veti kuplien syömisen kerran vähän överiksi, mutta taisi vähän viisastua ja otti sitten vähän rauhallisemmin. Pääsivät mukaan vastantekoreissulle ja kokeilemaan lopputuotetta löylyyn. Tai Onnihan siellä enää siinä vaiheessa oli, Ilo oli simahtanut pukuhuoneeseen. Eipä tuo kevyestä vihtomisesta näyttänyt olevan millänsäkään:D Nautti saunasta kaikkine herkkuineen.

Nykyään jo melkein saman kokoisia.