Huhhuh, olipas taas oikein tapahtumarikas viikonloppu. Koirat saivat viilettää tuulispäänä ympäri mökkiä ja ottivatkin tilanteesta vaarin. Ihan kuin ukkonen olisi jyrissyt kun kahdeksan jalkaa veti kahva edellä ympäri taloa. Ja uudestaan ja uudestaan....

Sieniäkin löytyi, ei niitä nyt tarvitse torille mennä kaupittelemaan, mutta saadaanpahan yksi keitto pyöräytettyä. Täytyy valkata vain resepti ja sitten pääsee herkuttelemaan, ai ai...

1242669636_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mökiltä kun päästiin olikin aika lähteä Iltsimiltsin kanssa reeneihin. Ehti se siinä välissä saada roskan silmäänsä,  kun jatkoi rallin vetämistä Onnin kanssa takapihalla. Sai silmän siristämään. Luulin, että saatiin se jo silmähuuhteella pois, mutta treenikentällä silmä siristeli taas. Tänään Tomi kävikin pikkulikan kanssa lääkärissä ja kyllä ottivatkin kaiken irti vakuutuksesta. Hyvä, sillä ollaan juuri vaihtamassa yhtiötä. Saatiin jotain sieltä takaisinkin. Olivat antaneet ihon alle rimadyliä, puuduttaneet silmän, ottaneet roskan pois ja antaneet mukaan kahta laatua silmätippoja ja rimadyliä. Ja varanneet vielä kontrollikäynnin ensi viikolle. Roska oli ilmeisesti siemen, joka oli tarttunut tiukkaan kiinni sarveiskalvoon. Nyt silmän pinnassa näkyy pieni vekki jota nyt sitten hoidetaan viikko tipoilla. Raukkaparka ei taida nähdä mitään kipeällä silmällä kun pupilli on laajennettu ihan äärimmilleen. 

Agitreenit meni taas oikein hyvin. Ohjattu treeni oli tällä kertaa haltuunottoa, putkeen irtoamista ja persjättöä. Haltuunotto meni vähän liiankin hyvin. Oli kaksi aitaa ja siitä yhdeksänkymmenen asteen käännös oikealle ja vielä aita. Kun lähdin kaartamaan oikealle jo ennen toista aitaa, Iltsi seurasikin mukana ja ohitti toisen aidan. Ei irtoa ei.

Tähän lääkkeeksi Katja the koutsi käski seuraavalla kerralla heittää lelun palkaksi, sillä minä aina palkkaan retuuttamalla, niinkuin onkin jo tullut todettua. Seuraavalla kerralla lelu lensi ja Ilo oli irti. Koutsi oli jo ehtinyt selittää, että meidän koirat on niin erilaisia ja palkkautuvat eri lailla, mutta Ilon juostessa kunnariaan "no nyt näyttääkin jo tutummalta". Meni varmaan viisi minuuttia ennen kuin sain karkulaiseb vihdoin houkuteltua kiinni. Kyllä vähän hävetti. Voi olla että väsy vaikutti, sillä Ilon mielestä retuutus on kivointa leikkiä ja se tuo aina lelun minulle retuutettavaksi. Täytyy puuttua tähän ennen kuin siitä tulee ongelma.