oltiin viikonloppu mökillä ja voi että oli hauskaa tuolla karvapäällä:) Ensimmäinen ilta meni juostessa paikasta A paikkaan B, siitä paikkaan Ö, sieltä paikan F kautta kurvaten paikkaan K jne...Hetkeäkään ei tuo tuntunut pysyvän paikallaan. Ja uimassakin piti käydä vaikka kuinka monta kertaa. Lopulta vihelsin pelin poikki, otin herran pyyhkeen sisään syliin ja kun pyyhe oli märempi kuin koira vaihdoin peittoon. Kamala tärinä päällä, mutta heti kun ote vähänkään heltisi, alkoi kova yritys rannan suuntaan. Kun sinne ei päässyt, piti vinkua ja valittaa.

Lauantaina vauhti oli jo vähän rauhallisempi, mutta edelleen touhotus oli kova. Kävimme jäljestämässäkin vähän, ihmisjälkeä sekä verta. Ensin minä menin läheiselle hakkuualueelle ja Onni ja mies seurasivat perässä. Vaikka Onni oli irti, se odotti silti miestä, että tämä pysyi mukana. Siinä kohtaa kun siirryin ojan toiselle puolelle hakkuualueelle, onni menetti vainun ja posotti pahasti ohi, mutta siihen asti se oli pärjännyt hienosti. Takaisin mentiin niin, että Onni jäljesti miestä joka oli juosten mennyt edellä. Tällä kertaa Onni hävisi lähes samantien näköpiiristä kun päästin sen irti, mutta löysi miehen oikein hienosti. Seurasi kaikki hämäysmutkatkin, jotka mies oli tehnyt. Välissä kävimme tekemässä verijäljen, joka ajettiin sitten myöhemmin päivällä, mutta se olikin sitten jo liikaa pikkuiselle sille päivälle ja se meni vähän kehnosti. Mutta ihmisjäljestyksestä voimme olla ylpeitä:)

Sunnuntaina oltiinkin jo melko rauhallisia, mutta kun lähdön aika tuli, ei Onni kuitenkaan millään olisi halunnut tulla autoon. Lopulta päätimme lähteä liikkeelle ilman Onnia (auto mateli aavistuksen eteenpäin). Ei tarvinnut edetä kuin puoli metriä ja pystyimme noukkimaan viimeisenkin matkalaisen kyytiin. Autossa saikin sitten nukkua ja levätä. Illalla oli vielä Agility, ja se meni kenties hieman paremmin kuin yleensä. käskyjä kuten sivulle, tänne tms. jotka olivat Onnin mielestä pikkunäpertelyä, se ei olisi jaksanut millään totella. Mutta esteitä sitä vastoin tehtiin innolla. Nyt saatiin jo tehdä parin esteen sarjoja ja Onni oli hetken ilman hihnaakin, muttei jaksanut lähteä liihottelemaan minnekään.

Loppuillan pitikin sitten nukkua ja ladata pattereita.