Vähän olen innoissani..

Ilmoitin Onnin eilen arkitottelevaisuuden alkeet -kurssille ja tänä aamuna olin saanut meilin, joka kertoi että agilityn alkeiskurssillakin on vielä tilaa meille. Sinne mennään jo ensi sunnuntaina!

Käytiin viime sunnuntaina juuri tällä kentällä (ilman lupaa, joten shhhh) kokeilemassa esteitä ja hienosti Onni niitä suoritti. Itseltä vain meinasi kunto loppua kesken siinä kuumuudessa (ja muutenkin).

Kokeilimme A-estettä, puomia, rengasta ja aitoja (kutsutaanko niitä aidoiksi?). Muita esteitä kentällä ei oikeastaan ollutkaan. Mutta kivaa Onnilla oli ainakin. Aina sai namin kun oli ylittänyt jännän esteen ja sitten juoksujalkaa seuraavalle esteelle namia ansaitsemaan. Yritin panostaa siihen, että Onni ei hyppäisi puomilta liian aikaisin pois vaan kipittäisi esteen oikeaoppisesti alusta loppuun. Lopussa taitaa olla "kontakti"?? Ainakin olen muiden koiranomistajien kirjoituksista lukenut, että tämä loppukontakti olisi erityisen vaikea. Yritän siis heti alusta alkaen keskittyä siihen, että esteet tulisi suoritettua oikein.

Täytyykin vielä etsiä vähän tietoa lisää, mitä tankata loppuviikko. Ei meinaa malttaa odottaa!