Päätin järjestää koko vuoden hammaslääkärikäynnit yhdelle (tälle) viikolle ja johan on tullut ravattua avaamassa suuta. Tiistaina kiskottiin viisaudenhammas, keskiviikkona raaputettiin hammaskivi ja eilen kammettiin kaksi viisaudenhammasta lisää. Nyt olen hyvässä antibiootti-Burana600-pöhnässä töissä odottelemassa pikkujoulujen etkojen alkamista:)

Eilen kun olin lähdössä kiduttamaan itseäni Onni päätti tempaista jo toisen kerran lyhyen ajan sisällä. jotenkin taas aavistin sen suunnittelenvan jotain ja yritin ulos mennessäni nopeasti pujahtaa ovesta. No, Onnipa pujahti vielä nopeammin. Bussi oli tulossa ihan justiinsa, joten huumori oli välittömästi lopussa. Huusin naama punasena herraa sisälle, mutta tämäpä päättikin poukota tielle ja sitä pitkin lähimmälle bussipysäkille haukkumaan siellä seisoville ihmisille. Pari kertaa se kaartoi autotielläkin, muttei luojan kiitos jäänyt auton alle. Siinä sitä sitten leikittiin kissaa ja hiirtä muutama minuutti, ennen kuin Onni yhtäkkiä päättikin, ettei ole enää hauskaa ja tuli ihan vapaaehtoisesti luokse ja sain sen kiinni. Jossain vaiheessa meinasi paniikki iskeä ja hain sisältä Onnin uuden ison pallon ja vaihdoin äänensävyn ystävälliseksi.

No bussi meni sitten nenän edestä ja myöhästyin lekurista lopulta reilun vartin. Puhkuin koko matkan ja suunnittelin erilaisia karvalakkimalleja, joten eipähän ainakaan jännittänyt!

Ei sitten käyty siellä messarissa. Aamulla sänky tuntui niin ihanalta ja ulkona tuli vettä kuin saavista, että valinta tuntui tosi helpolta. Täytyy kehittää itsekuria kesäkuun messaria varten. Säästyneet lippurahat päätimme törsätä sitten Mustissa ja Mirrissä:)

Osaako kukaan muuten suositella vilkkuvaloa, jonka on todennut hyväksi? Olemme nyt kokeilleet 1)kolmea Blinkeriä, jotka yksi toisensa jälkeen hajonneet 2) liikkeeseen reagoivaa ledi-pantaa, jonka ledit katoavat karvan sekaan ja palavat vain nopeassa liikkeessä ja 3) vilkkuvaa oranssia putkimaista rengasta joka rohmuaa pattereita. Oranssi rengas on ollut tähän mennessä paras, mutta se tosiaan imaisee patterit tyhjiksi aika nopeasti ja sen on/off-nappi on niin herkkä, että sitä saa olla pistämässä päälle tämän tästä. Onko kukaan löytänyt sellaista pantaa tms., jossa olisi kirkkaasti valaisevaa pinta-alaa mahdollisimman paljon? Jos vielä joku pystyisi kertomaan mistä ko. pantoja saa (nettikauppa/ketju)? Hinta on tässä vaiheessa lähes samantekevä, kunha vempele toimii.