No nyt on tehosekoitin hankittu, eikä mennyt kuin neljä kymppiä. Mömmösin sillä omenat, porkkanat, avomaan kurkun, nokkoset, voikukanlehdet ja pinaattia. Ongelmitta ei prosessi vieläkään sujunut. Omenat ja porkkanat olivat niin kuivia, että takertuivat astian seinämille eivätkä antaneet muiden palasten tulla terien lähelle. Sain siis surrauttaa koneella ja ravistaa astiaa ja surrauttaa ja ravistaa jne. jne. Lopulta keksin, että sekaan tarvitaan nestettä, onhan tehosekoitin ilmeisesti kehitetty pääasiassa sekoittamaan pirtelöitä. Kiehautin siis luonnonantimet (nokkoset yms.) ja heitin ne jäähdytteynä sekaan. Tämä idea toimi, mutta vain hetken. Sitten laitoin piimää, kun en enää muuta keksinyt. Jo alkoi pelittää! Lopputulos, kun kaikki oli mömmötty, oli avokadotahnan väristä ja hyvin epäilyttävän hajuista Onnin mielestä. Sekoitin  mömmöä Onnin ruoan sekaan sillä seurauksella että se ei ole koskenutkaan siihen sittemmin. Toisin sanoen se ei ole syönyt koko päivänä.

Haimme tänään Kennelrehun autolta pentujauhelihaa (nautaa), jauhettuja sian kurkkutorvia ja merilevää. Olisin halunnut tilata myös broilerinsiipiä, joiden sanotaan olevan sopivia aloittelijoille, mutta minnes laitat kaksikymmentäkiloa broilerinsiipiä yhtenä könttinä? Ja miten ihmeessä niitä ylipäätään otetaan irti? Jääpiikillä? Hiustenkuivaajalla? Ajattelin käydä Pukinmäessä Murren Murkinassa heti kun pakastimeen tulee lisää tilaa tsekkaamassa broileritarjontaa.

Viime yö oli omituinen. Onni ei halunnut tulla nukumaan samaan aikaan meidän kanssamme vaan se jäi järsimään luutaan (Natural Snacks -sianluu/sorkka eläinkaupasta) joka haisi käsittämättömän pahalle. Arvelen että se on kyllästetty säilöntäaineella. Minusta se haisi voimakkaasti pähkinäiselle, miehen mielestä kalmalle:) No joka tapauksessa kolmen aikaan yöllä herään siihen kun Onni hyppii ulko-ovea vasten. Se ei ole koskaan tehnyt sitä yöllä ja harvemmin enää päivälläkään vaan jaksaa kyllä yleensä pidätellä aamuun asti. Kun se alkoi vielä raapia ovea tassulla, ajattelin, että nyt on todella hätä, puin päälle kiiresti ja vein pojan ulos. Onni lateli pitkät pissat heti ensimmäiseen valotolppaan ja vielä seuraavaan puskaankin. Kun tulimme takaisin sisälle tarkistin juomakipon joka oli aivan tyhjä. Pohja oli täysin kuiva, joten se oli ollut tyhjä jo jonkun aikaa. Kun täytin sen taas Onni tuli juomaan vielä lisää. Voiko janon aiheuttaja olla luu? Käsittääkseni se oli raaka eikä Onni edes ollut syönyt sitä niin paljon, että olisi syönyt varsinaista luuta. Tänään ruoka ei ole maistunut, mikä voi myös johtua samaisesta luusta. Pitäisiköhän se ottaa pois? Vatsaan se ei ole käsittääkseni pahemmin vaikuttanut.

Tarkkaillaan tilannetta.