Eivät kelvanneet tänä aamuna pojalle uusimmat valjaat, jotka olen sille pukenut päälle kohta jo kuukauden. Yhtäkkiä ulos ei enää ollutkaan yhtään kiire kun otin ne esiin. Otin vanhemmat ja epäsopivammat käteeni ja selitin hiljaa (sillä mies yritti vielä nukkua), ettei ulos voinut mennä ilman valjaita. Lopulta vanhat kelpasivat ja Onni tuli pois pöydän alta ja auttoi valjaiden pukemisessa (työnsi päänsä sille kuuluvasta reiästä läpi).

Uudet valjaat ovat sellaiset joihin astutaan sisään ja jossa on hihna etujalkojen välissä. Lukko on sä'än päällä. Olenkin miettinyt ovatko valjaat liian tiukat päällä, mutta tähän asti mitään valituksia ei ole tullut. Nyt täytyy sitten ilmeisesti hieman säätää niitä uudelleen. Miten niitä vaan kokeilee, kun toinen juoksee karkuun kun tulee lähellekään?

Eilen tuhottiin myös tennispallo joka oli ehtinyt olla meillä huimat kaksi päivää. Illalla se oli sohvapöydän alla sentti kertaa sentti palasina. Toinen tennispallo, joka on aito Wilson (rikottu siis eläinkaupasta haettu) on kestänyt jo puolisen vuotta. Laadussa taitaa olla siis eroja. Mutta miksei se puruluitaan tuhoa, miksi pitää aina paloitella kaikki lelut???

118812.jpg