Päätin kiduttaa teitä koko rahan edestä:)Eka yö meni oikein hyvin, sitten kun nukkumajärjestelyt oli saatu kuntoon. Onni oli sitä mieltä, että molemmat pedit (Onnin vanha "sohva" ja kuljetusboksi) olivat molemmat hänen eikä antanut Ilon mennä kumpaankaan. Onnin oli pakko mennä näön vuoksi puolittain itse boksiin näyttämään, että se on hänen vaikkei tykkää siellä ollakaan. Mutta sitten lopulta Onni meni sohvalle nukkumaan niinkuin yleensä ja Ilo sai sohvan käyttöönsä. Vähän se piipitti, mutta asettui todella nopeasti nukkumaan. Aamulla kello 6.27 tapitti kaksi silmäparia portin takana. Ja meillä levisi eilen vielä kahvinkeitinkin!


Tästä "yrttipenkistä" Iloa on saanut olla koko ajan nostamassa  pois. On siinä muutenkin puutarhurin vikaa. Kaikki vähänkään pitkät heinät tms.  on jo parturoitu takapihalta:)


Ilo sai tänään myös ekan ikioman lelun. Se on kai krokotiili, mutta näyttää lähinnä ankan ja mittarimadon risteytykseltä.


Piti kovasti seurata Onnia ja sen uutta lelua, ettei se vaan ollut kivempi. Tai sitten se yritti houkutella Onnia jahtaamaan omaa leluaan.
Lopulta sitten leikittiin yhdessä. Vaikka Onni pärisi koko ajan, Ilo tuntui olevan sitä mieltä, että hänellä on oikeus omaan leluunsa eikä perääntynyt yhtään. Pärisi vain takaisin:) Täpäkkä likka.