1110691.jpg

Videokameran verkkojohto oli jäänyt huolimattomasti Onnin ulottuville ja herra oli sitten päättänyt muotoilla toisen pään uuteen uskoon. Siitä tuskin tulee enää kalua. Emme tiedä kauan tuhotyö on odottanut löytämistään, tänään mies sen vasta huomasi. Hyvin vähän Onni on tekniikkaa meillä tuhonnut. Joskus pienenä meni hiustenkuivaajan johto (ei ollut kiinni seinässä) ja nettikaapeli, mutta siinä taitavat olla kaikki tuhotyöt.

Lauantaina äijä ilmeisesti tunsi kokevansa vääryyttä kun lähdimme iltapäivällä kauppaan. Arkiaamuina saamme lähteä ilman sen kummempaa showta töihin ja Onni jää vapaaehtoisesti eteiseen. Näin se yleensä tekee myös viikonloppuisin, mutta viimeksi se päätti ettemme pääse niin helpolla. Se kiihtyi ihan kauheasti siitä, kun mies lähti ensin viemään keräyspaperia roskiskatokseen. Kun olin itse lähdössä perään roskapussin kanssa, näytti hetken siltä, että Onni olisi jäämässä taas nätisti kotiin. Juuri viime hetkellä se kuitenkin päätti pujahtaa ovenraosta ja pinkoi pää viidentenä jalkana roskiskatokselle päin (matkaa vajaa sata metriä). Epäilin sen osaavan paikallistaa miehen, joten kävelin rauhassa perässä. Varmuuden vuoksi kuitenkin kutsuin ja viheltelin sitä matkalla jos se olisi vaikka eksynyt. Ja sieltähän se löytyi, heiluriovien takaa roskiksilta. Oli jäljestänyt miehen sieltä, mitenkään se ei ole voinut nähdä mihin mies lopulta meni. Kotimatka sujuikin sitten tyylikkäästi paperikorissa keikkuen.

Kuka muu on menossa messariin? Me olemme ajatelleet tulla taas turisteina paikalle. Täytyy toivoa, että sitä jaksaisi herätä aikaisin, kun parsonit on perinteisesti aikataulutettu aloittamaan taas yhdeksältä lauantaiaamuna.