Pennut palasivat tänään takaisin Anjalle ja meillä alkoi taas arki. Onni käytiin hakemassa evakosta ja lähdettiin saman tien treeneihin, että saatiin muuta ajateltavaa. Ilokin sai tehdä pätkän rataa Tomin kanssa ja oli ihan innoissaan, mutta erittäin kuuliainen. Löysipä se odotellessa vuoroaan kentän laidasta pienen myyrän tms. poikasen, joka kohtasi sitten loppunsa. 

Kotiin kun päästiin Onni oli hyvin ihmeissään oudoista hajuista. Kaikki paikat piti tutkia tarkkaan, Ilokin sai samanlaisen syynin jo aikaisemmin. En tiedä miten hyvin äijä tajuaa, mitä sen kotona on touhuttu sillä aikaa kun se on ollut poissa. 

Tällaisia kuvia saatiin vielä tältä päivältä

Takapihalla oli hurjan lystiä peuhata, mutta saatiin me viralliset pönötyskuvatkin otettua.

Ja lopuksi vielä pari videota tältä päivältä. Kyllä nämä ehtivät kehittyä ihan huimasti kolmessa viikossa. Nyt mennä viipottivat jo siihen malliin, että silmäkulmasta välillä näki jonkun vilahtavan ohi. Tytöt kävivät vähän hitaalla tänä aamuna, eivätkä tajunneet kiertää millään.

Ja terrierin luonnettakin löytyy ihan mukavasti. Ottivat oikein kovaan ääneen välillä mittaa toisistaan. Ei ainakaan luonteessa puutu!

 

Edit: Pojat eivät vielä ole löytäneet omaa kotiaan. Jos joku näistä kolmesta hurmurista vaikutti omalta, ota ihmeessä yhteyttä Anjaan, Kennel Tallitontun.