Stoori menee vaihteeksi vähän Onni-agility-painotteiseksi, mutta tässäpä vähän tämän päivän antia. Oltiin siis Helsingin messukeskuksessa kokeilemassa kakkosluokkaa vähän uudenlaisella alustalla, eli matolla. Vähän ensin kaikki kuulutukset jänskättivät, mutta pian pikkumies oli isossa hallissa kuin kotonaan. Lähdin mukaan häkinkantajaksi kun ilmaiseksi pääsin, vaikka meinasi flunssainen kunto loppua kesken heti ensimmäisissä portaissa. Tällä kertaa molemmista lähdöistä on siis myös kuvamateriaalia!

Onni hoiti jo kotona suhteet yläkertaan kuntoon. Koskaan ei voi jättää mitään sattumanvaraan.

Ja tässä meidän Perssonrussellinterrieri Onni ja Tomi ekaa kertaa kakkosissa.

Kuuluttajan vika ihan selkeästi. Kuuntelin kauhuissani, että toivottavasti Tomi ei keskity siihen mitä sanotaan vaan omaan suoritukseensa ja sieltähän se hylly paukahti heti seuraavaksi....Ja Tomi ei potkaise Onnia putkelle mennessä vaikka se siltä näyttääkin. Puomin alastuloltakin olisi tullut virhe, jos niitä olisi vielä laskettu, mutta muuten rata meni kohtuu hyvin. Tuloksia tuli radalta vain kolme, joten järjestäjät saivat kantaa neljännen ja viidennen sijan palkinnot takaisin päämajalle.

Ja tässä sitten perään toinen. Startteja oli mukavan vähän, joten kisat etenivät sopivan jouhevasti. Ja taas. Persson Onni:)

Tämä lähtö menikin sitten jo mukavammin ja tuloksena olikin kymppi. Sillä pääsi neljännelle sijalle, sillä osallistujia oli luokassa kymmenisen kappaletta.

Loppuun vielä kuva onnellisesta kaksikosta ja kotiinviemisistä.