Saatiin tänään Back on Track mantteli, kokoa  42-44. Täytyy sanoa, että todella nopeaa toimintaa! Tein tilauksen perjantaina aamupäivällä KoiraKondiksesta, jossa vertailun jälkeen oli edullisimmat postimaksut. Ja paketti saapui tänään! Onni näyttää nyt pienikokoiselta surumieliseltä ritarin ratsulta hienossa manttelissaan. Ikävä kyllä se ei siis ole yhtä ihastunut ostokseeni.

1075534.jpg

Se teki samaa, mitä se tekee, kun se suorastaan vihaa jotain, mitä sille laitetaan päälle. Seisoi paikallaan. Pitkään. Minuuttitolkulla. Ei liikkunut ennen kuin sitä tönittiin eteenpäin ja puhuttiin tarkoituksella kissasta. Se saa Onniin aina liikettä. Mutta muuten minuun luotiin vetoavia katseita, jotta takki lähtisi päältä mahdollisimman pian. Edessä olevat nyörit olivat Onnin mielestä myös tosi tyhmiä ja se yritti nyhtää niitä pois.

1075551.jpg

Häntäkin oli surkealla kaarella. Lopulta Onni ilmeisesti tyytyi tilanteeseen ja kävi makuulle, miten kuten pystyi. Vaikuttaa siltä, että manttelin etuosa olisi jostain syystä liian tiukka. En vain ymmärrä, miten se voi olla mahdollista, sillä peräpäässä on tilaa vaikka toiselle pikkukoiralla. No ei nyt ihan.. Mutta näyttää siltä, että mantteli estää etujalkojen viemistä ihan eteen. Ylemmässä kuvassa tämä näkyy etuosan yläreunan tiukkuutena. Alareuna sitä vastoin on todella väljä. Voikohan vyötäröhihna olla säädetty liian kireälle?

Pidettiin manttelia noin tunti ja sitten Onni alkoi aukoa suutaan vähän kuin läähättääkseen, mutta vain silleen pikkusen, ei kunnolla. Ajattelimme, että se riittää alkuun.