Onhan se ollut tiedossa, että viikonloppuna ne on, mutta melko vähän on kuitenkaan tullut tehtyä asian eteen. Tajusin sentään rokotukset tarkistaa ja uusia viime hetkellä. Ilman näyttelyitä olisivat olleet voimassa kesäkuulle asti, mutta jos ymmärsin lääkäriä oikein eilen, niin ihan hyvä että käytiin. Kai. Oli jotenkin vaikea keskittyä kun toinen heiluu sen ruiskun kanssa samalla kun selittää. Ehkä mulla on joku piilevä neulakammo. Nyt rokotukset on jokatapauksessa taas voimassa ja piikitys meni hienosti. Mitään ääntä ei kuulunut, silmät vähän levisi rabiesta laitettaessa, mutta broileripulla vei sittenkin voiton.

Turkin sain siistittyä pari viikkoa sitten ja ilokseni huomasin, että karva alkaa vihdoin irrota hyvin eikä sitä tarvitse enää repiä niin , että koira liikkuu kymmenen senttiä mukana. Ilo otti päikkärit kylppärissä kun nypin sitä saunan alimman portaan päällä melko pitkään. Lähes kaiken se antaa nyppiä, saksia jouduin käyttämään sellaisissa kohdissa, joissa ei ollut sydäntä repiä karvaa irti (sisäreidet, takapää, leuka yms.). Jackstripperin sininen, vihreä ja keltainen veitsi ovat kyllä olleet todella hyvät välineet ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Jaksaa nyppiä paljon pidempään, kun sormenpäät ei huuda hoosiannaa heti vartin kuluttua. Kyllä sormetkin täytyy välillä laittaa töihin, kun pieninkään terä ei taivu ihan joka tarkoitukseen.

Pöytätreeniä ei olla otettu kyllä oikein nimeksikään. Se nyt on mennyt tähän asti melko hvyin, mutta hanpaiden tarkastusta voitaisiin taas muistuttaa mieleen, eilen Iltsi vähän venkoili kun lääkäritäti raotti huulta. Näyttelyhihnaa ei olla käytetty edellisen kerran jälkeen kertaakaan. Täytyykin tarkistaa että se on siellä missä luulen sen olevan. Edellisen kerran checklist täytyy ottaa taas käyttöön. Ja muistaa missä mies ja koirakin on;)

Jos pärjätään, niin se on hieno homma. Kyllä mä tätä silti ihan viikonloppuhuviksi kutsun, kiva nähdä tuttuja ja höpöttää koirista niin paljon kuin jaksaa. Ei tän pidä olla niin ryppyotsaista touhua, että verenmaku suussa sertejä jahdattaisiin.