Tylsää. Pimeää. Märkää. Kuraa. Eikä oikein mitään kerrottavaa. Agia ollaan treenailtu edelleen pari kertaa viikossa ja lauantaina olisi sitten taas näytön paikka kun mennään ottamaan muista parsoneista mittaa prt:n kisoihin Espooseen. Saas nähdä kuin likkojen käy. Yritin tämän päivän treeneissä panostaa varsinkin kontakteihin, lauantaina nähdään jäikö mitään muistiin. Taas tuli tapettua yksi karvalelu, niin että sisällä ollut vinku lensi komeassa kaaressa useamman metrin päähän. Kiirehdin hakemaan sitä pois radalta ja sitten olikin kiire kaivamaan sitä karvaosuutta ilon kurkusta. Jos olisi ollut pari sekuntia hitaampi olisin ollut myöhässä. Tomi löysi naisten karvalakin kierrätyskeskuksesta, se laitetaan seuraavaksi lihoiksi treeneihin. Tietääkö kukaan pitääkö tukiksista liottaa jotain myrkkyjä ennen kuin ne voi antaa koiralle?

Teinpä sateen ja kuran innoittamana koirille vihdoin sadetakit.

Onnin on vähän liian pitkä ja Ilon vähän liian lyhyt:) Heijastinpintaa on niin paljon, että oikein häikäisee. Olenkin nimennyt takit avaruuspuvuiksi. 

Ainiin, kävipä tuossa eräällä aamulenkillä hauska sattumus. Tomi oli koirien kanssa tässä läheisellä kentällä päästänyt koirat vapaaksi ja olivat siinä riehuneet kepin kanssa. Kentällä on myös futismaalit lähes lahoine verkkoineen kaikkineen. Kun kepin kanssa oli riehuttu tarpeeksi, Tomi päätti jättää kepin maalin sisään. Koirat jatkoivat kaahailuaan ja sitten Ilo muisti taas kepin ja hyppäsi suoraan maaliverkkoon ja jäi siihen sätkimään. Oli kuulemma ollut niin hauska näky, että oli käynyt mielessä kipaista kotiin hakemaan kameraa...