Vietettiin tuossa pitkä viikonloppu mökillä. Olipas mukavaa, nautittiin luonnosta ja kesän rippeistä.

Sieniä saatiin muovikassillinen, mustikkaa kerättiin ämpärillinen, eikä tarvinnut lähteä kauaksi ämpäristä etsimään. Melkein hävetti lähteä pois kesken kaiken. Mutta kun ei mahdu mihinkään! Ostettiin eilen sitten kuivuri, jolla ajattelin hurauttaa osan mustikoita pikkuisiksi pippureiksi ja syödä jugurtin kanssa. Tomi innostui kuivurista, kun kerroin että sillä voi kuivata myös lihaa. Miehet..

Seuraavaksi vähän kuvia mökiltä.

Järvihiiwiö Onni. Kidukset ja kaikki.

Sää oli välillä aika mielenkiintoinen.

Saunassa käytiin joka ilta.

Rentoa trimmausta. Ilo on niin helppo asiakas.

Kotimatkalla kävästiin myös Porvoossa näytelmissä. Englannin Jeff Luscott oli Ilosta tätä mieltä:

"Good outline and balance. Very typical in head, skull, muzzle and jaw. Strong teeth. Good eye and earset. Spannable on chest. Just carrying a little weight over the loin. Nice quarters. Movement little close front and rear. Good type."

Tuloksena ERI/2 PN3

Vettä tuli hetkittäin kuin saavista ja hetkittäin oli lähes kirkasta. Ihan tuurilla sade taukos just sillon kun oli meidän vuoro tepastella tuomarille. Kovasti hän tykkäsi Ilosta, mutta rokotti jonkin verran vararavinnosta vyötärön ympärillä. 

Ilo, Lulu ja Lola:) Yritäppäs sanoa monta kertaa mahdollisimman nopeasti!

Meidän erittäin huonosti edennyt laihis siis jatkuu. Nyt kun olen jonkin aikaa koirien yksinhuoltaja (Tomi lähti työkomennukselle Tampereelle) on ehkä helpompi tarkkailla mitä tuo pikkulikka oikein vetää.