348755.jpg

348758.jpg

348759.jpg

348762.jpg

348763.jpg

Vaikka joku voisi luulla Onnin olevan tukehtumaisillaan johonkin vierasesineeseen, kyse ei ole siitä. Löysin Parsonrussellinterrierit ry:n keskustelupalstalta aiheen hampaiden puuttumisesta ja päätin tutustua lähemmin meidän herran kalustoon. Ja samalla puruvoimaan. Sormet ovat vieläkin kipeät kun menin tunkemaan ne sinne, missä suurin murskavoima piilee. Kuten kuvistakin näkee, laskutoimitus oli pienimuotoista sähellystä, koska suu oli saatava auki, jotta taaimmaiset poskihampaat näkyisivät. Lopulta ajattelin nakittaa miehen ottamaan kuvia, jotta voisin laskea hampaat niistä kun se ei "livenä" oikein onnistunut.

Sille, joka laskee (ei arvaa, eli kertoo monta hammasta on missäkin, sen verran voin helpottaa että leuat ovat sentään symmetrisiä) Onnin hampaat oikein näistä kuvista on luvassa palkinto. Päätän sitten, mikä, jos joku siinä onnistuu. Hampaita pitäisi olla 42, muttei ole ainakaan Onnilla.

Onni on vihdoin tottunut siihen, että me lähdemme molemmat töihin aamulla. Tuuletin toissapäivänä välieteisessä kun oven sai kiinni ilman minkäänlaista tappelua. Taisin unohtaa kertoa viimeviikkoisen videoinnin tuloksen? Onni haukkui silloin tällöin ja oli sitten taas jonkin aikaa hiljaa ja makasi rahillaan ikkunan edessä. Sanoisin että haukkumisen ja hiljaa olemisen suhde oli 30/70.