Törmäsin surffaillessani erittäin hyvään koiran stressistä kertovaan juttuun täällä. Jutussa käytetyt esimerkit ovat agilitymaailmasta, mutta teoria koskettaa jokaista koiraa. Kannattaa tutustua ja perehtyä!

Mekin jatkamme taas agiliidon parissa huhtikuussa, tällä kertaa kouluttaja on eri. Pitäisi vain saada koko hommaan sellainen positiivinen hehku päälle, siis ihmisiin että koiraan, että harjoittelusta tulisi kivaa. Syksyllä alkoi välillä olla jo verenmaku suussa... Täytyypä soveltaa em. artikkelin oppeja käytäntöön.

Kysympää teiltä, kun en itse tahdo löytää vastausta pulmaani. Tiedän että on olemassa sellainen tietokoneohjelma, joka kytketään mikrofoniin, ja heti ääntä "kuultuaan" se alkaa nauhoittaa. Ja nauhoittaa ilmeisesti niin kauan kuin ääntä kuuluu (?). Tämmöinen ohjelma olisi meille todella kätevä (uteliaita kun ollaan), kun tuo webbikameraidea ei oikein ota tuulta alleen. Mikäköhän tämä ohjelma on nimeltään? Entä mistä sellaisen saa? Onko se jopa ilmainen? Auttakaa pulman äärellä, googlekaan ei osaa auttaa kun en osaa valita oikeita hakusanoja.