Onni päätti herättää oikein kunnolla eilen ollessaan miehen kanssa aamulenkillä. Miehellä on tapana pitää Onnia vapaana, jotta se saisi liikkua vapaammin ja polttaa ylimääräistä energiaa ennen yksinjäämistään. Poitsu on yleensä niin väsynyt aamuisin, että kulkeminen vapaana on sujunut hyvin. Ennen eilistä.

Eilen eteen sattui ilmeisesti todella tuore jäniksen jälki, joka johdatti herran jäniksen luokse, mistä seurasi takaa-ajo. Mies myöhästyi pahasti lähdössä ja jäi starttiviivalle huutelemaan metsään kadonneen parivaljakon perään. Mies ehti soittaa minut etsimään sooloilemaan lähtenyttä ja olin juuri vetämässä kiroillen kenkiä jalkaan kun sain toisen soiton, että poitsu oli löytynyt. Joku kotikadultamme oli korjannut hortoilevan herran talteen ja lähtenyt etsimään omistajaa.

Kyllä nolotti Onnia kun pääsi kotiin. Mies vannoi, ettei ollut torunut sitä, mutta niin vaan oli surkeana että. Liekö jäniksen karkuun pääsy harmittanut tai sitten eksyminen omista ihmisistä. Voihan olla, että Onni myös vaistosi sen että siihen ei oltu kovin tyytyväisiä ja että mies itsekin oli pelästynyt tilannetta.

Tänään jätettiin videokamera valvomaan, miten yksinolon ensimmäinen tunti menee (nauha ei riitä kuin puoleksitoista tunniksi). Ollaan harkittu myös webbikameran hankintaa, jotta voisi välillä käydä tsekkaamassa miten kotona pärjäillään. Pidetään peukkuja.