709890.jpg

Onnilla meinasi kunto loppua, kun viikonloppu kestikin tällä kertaa kolme päivää. Meno alkoi vaikuttaa jo "normaalilta" sunnuntaina:) Taas sai uida vaikka kuinka ja siellähän tuo taas tuhisi ja keräsi ja työnteli taittuneita kaisloja ympäri rantoja.

Mikäpä olisikaan rentouttavampaa kuin lähteä veneellä järvelle? Ottaa pallohullu koira ilman pantaa ja virveli mukaan... Ensin Onni ei halunnut tulla veneeseen vaan lähti mukaan uimalla veneen vieressä. Kun se oli jähdannut uistinta aikansa, aloimme huolestua että kohta leikkaa kone kiinni ja se hukkuu. Sitten alkoi huima ajojahti, koira edellä ja pieni paatti perässä, koska Onnihan ei suostunut tulemaan lähellekään aavistaessaan, että se kiskottaisiin rakastamastaan elementistä ylös. Lopulta sain tarrattua Onnia hännästä ja kiskottua sen riittävän lähelle, että sain nostettua sen ylös. Voi sitä veden määrää joka tuli mukana! Mies halusi edelleen virvelöidä, sitähän järvelle oli tultu tekemään ja kuten mainittu Onni on pallohullu ja kaiken perään pitäisi sännätä. Minä siis sain pidellä Onnia kiinni sillä aikaa, kun mies heitteli uistinta. Vatsastani ja käsivarrestani löytyy vieläkin raapimajälkiä, kun uistimen perään olisi ollut ihan pakko päästä. Mutta minä roikuin Onnin niskanahassa (panta kun oli jäänyt kuivalle maalle) hampaat irvessä ja sain pidettyä sen reunojen sisäpuolella. Onnihan ei (tietenkään) niellyt kohtaloaan tyynesti vaan huusi kuin pieni sika. Kuten arvata saattaa, veneretki ei kestänyt kovin kauan, mutta silti liian pitkään. Minä naaarmuilla ja läpimärkänä, Onni huutavana me rantauduimme laiturille. Sarjassamme onnellisia kesämuistoja.

Maanantain Onni sitten latasi akkuja, mutta tiistaina olikin taas valmiina äksöniin.

Löysin sohvalta taas ikävän näköisen tahran alkuviikolla. Se oli iso, melkein 5 cm halkaisijaltaan, ja vaikutti että on täytynyt istua paikallaan melko kauan. Todella erikoista. Joudun kohta tarkastelemaan asiaa käsikopelolla, löysin siihen ohjeet "koiran sairaudet" -kirjasta. Olen kuullut varoituksia, että ei kannattaisi.

Löysin taas mielenkiintoisia juttuja täältä:

Koiran venyttelyä

Koiran verryttelyä

(Vintti)koiran selkä- ja lihasvaurioista

Samalta sivustolta bongasin myös ihan älyttömän hienoja kuvia pienistä valkoisista. Varsinkin pentujen kuvat Kesä2007-kuvien joukossa olivat todella hellyyttäviä. Oi....kamala pentukuume..