Ja Onni nauttii.

Tällä kertaa mennään hieman isommalla porukalla eli mukaan tulee meidän lisäksemme kaksi muutakin pariskuntaa. Toinen heistä on miehen veli ja tämän avovaimo ja koira Lotta. Lotta on käynyt tällä mökillä ja toissakesänä, joten paikka on sille tuttu. Pystyn hyvin kuvittelemaan tilanteen päässäni kun saavumme perille ja Onni ilmoittaa Lotalle ylpeänä, että tämä on hänen mökkinsä, hänen reviiriään ja Lotta toteaa siihen evvk-äänellä, että se on käynyt täällä jo ennen kuin sua oli edes olemassa. Siis jos koirat osaisivat puhua.

Voisi yrittää harjoitella kontaktia häiriöiden alaisena mökillä. Harjoitus on varmasti hurjan vaikea sillä mökillä Onni tekisi mitä muuta tahansa mieluummin kuin tottelevaisuusharjoituksia. Täytyy suunnitella tilanne ensin hyvin, että onnistumisen mahdollisuus olisi mahdollisimman suuri.

Agilityä ei ilmeisesti ole sunnuntaina, joten siihen tulee nyt vähän taukoa.

Täytyy ostaa Onnille maksamakkaraa, että lääkkeen ottaminen sujuisi mahdollisimman helposti. Nytkin se onnistuu jo melko hyvin juustoon käärittynä, mutta voin kuvitella maun olevan kamala, jos Onni erehtyy pureskelemaan pilleriä.