Menee nyt vähän agipainotteiseksi tämä, mutta eilen oli Ilon ja mun vikat ulkotreenit ja koutsi repäisi ja pisti meidät tekemään ihan kunnon radan. Alla piirros numeroituna, rata alkoi tuolta oikealta (hyppy, hyppy, puomi..). 

Minun kauhukseni me päästiin aloittamaan. Ilo oli ihan intovieterinä ja pomppi vieressä koko matkan kun mentiin aloitukseen. Otin oikein pannankin pois kaulasta, mitä en yleensä tee treeneissä, eli otin homman ihan kisan kannalta. Ja vau! Ilo ei yleensä ole tehnyt medikorkuisia esteitä, en itseasiassa muista onko tehnyt koskaan. Mutta se meni kovaa! Alkuun myöhästelin käskyissä ja jos ei sanota hyppy vaikka sitä kohti mennään niin sitten se kierretään. Näemmä. Mutta Ilo on siitä kiitollinen treenattava, että sille ei tarvitse montaa kertaa näyttää, mitä sen halutaan tekevän, kun se jo tarjoaa sitä itse. Eli kun ongelmakohtia otettiin pari kertaa uusiksi ja sitten vedettiin vielä koko rata, niin eipä tainnut olla enää ohjauksella niin väliä. Ilo muisti jo, miten se rata menee. Minun oppimiseni kannalta on tietty vähän huono juttu se, että näyttää siltä että osaisin jotain, vaikka koira vaan osaa radan parilla toistolla. Itse kisoissa kun ei yleensä ole kuin se yksi startti, niin Ilon oppimiskyvystä ei hirveesti ole hyötyä.

Puomin kontakti meni hienosti, juoksin perässä (olin siis jo kolmannella esteellä jäänyt jälkeen...) ja huusin vain "Oota" ja Ilo alkoi himmailemaan puomin alastulolla. Ja ehdin palkkaamaan kontaktille hyvin. Lllloistavaa!

Rengas meni kuin vettä vaan, vaikka on pakko myöntää, että ei olla otettu siitä viime kerran jälkeen yhtään. Luulisin, että viime kerran hudit johtui siitä, että oli jo hämärää, eikä rengasta ilmeisesti nähnyt kunnolla.

Ja mikä parasta, meillä meni koutsin mielestä niin hyvin, että voidaan kuulemma halutessamme kokeilla onneamme omissa epiksissä tulevana lauantaina. Siinä kohtaa putosi leuka kentälle ja tuli niin pollee olo, että. Vitsit että oli siistiä. Kun vielä tietäis, miksi juuri tällä kertaa Ilo veti niin täysillä... Kävin viikonloppuna intialaisen päähieronta-kurssin ja ehkä sen jalkeinen yleinen raukeus ja hyvä olo taisi vaikuttaa aika voimakkaasti.