Nyt tulee päivityksiä hieman viiveellä, sillä olin lähes koko viime viikon työmatkalla Tsekeissä ja viikonloppuna menoa on hidastanut lentsu.

Siis. Olemme vitkutelleet uuden sohvan hankkimista. Vanha hankittiin juuri edellisenä kesänä ennen kuin Onni muutti meille ja se alkaa vääjäämättä tulla tiensä päähän. Viimeisin lisäys syihin vaihtaa sohva tapahtui tasan viikko sitten maanantaina: Onni oli ilmeisesti ollut päikkäreillä sohvannurkassa kun sille oli yhtäkkiä tullut huono olo. Eihän tämä kaveri ymmärrä varoa huonekaluja, joten oksu oli tullut sinne missä huono olo oli yllättänytkin. Sohvalle. Kun tulimme kotiin kiinnitin ensimmäisenä huomiota pieniin märkiin läiskiin lattialla. Mies huomasi sitten isomman läiskän sohvalla. Onni oli kai yrittänyt siivota jälkiään, sillä itse oksua ei enää sohvalla ollut, ainoastaan kaamea ruskea alue. Loppuilta meni myös kurnuttaessa, jopa ulkona piti pysähtyä yökkäilemään. Ikinä ennen ei olo ole ollut niin huono. Mutta myöhään illalla ruoka sitten taas maistui hieman, jätimme tarjolle raejuustoa ja riisiä ja puolet siitä oli kadonnut aamulla. Oliko aamiaisessa sitten ollut jotain vikaa, en tiedä, mutta todella kovan reaktion se aiheutti ja loppui myös melko nopeasti.

Läiskä ei lähtenyt kokonaan pesussa. Onneksi tyynyt ovat käännettäviä, toisella puolella taitaa vain olla jäänteet veritahroista vuodenvaihteelta. Vielä siinä istuu:)

Matkalla ollessani Onni oli kuulemma käyttäytynyt hieman vaisusti ja piristyi kuulemma huomattavasti kun olin taas kotona. Kun lähdin käyttämään herraa ulkona ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa vaikutti kun se ei ulkoilmaa olisi koko viikkoon saanutkaan. Paineli kuin vieteriukko ihan innoisssaan.