Meillä on siis arki koittanut hetkeksi aikaa. Parin päivän mökkeily alkuun sopi meille hyvin ja kotiin oli mukava tulla ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Ilon vatsanahka on jo lähes entisensä, vyötärönympärystä voisi vielä vähän pienentää ja turkki kasvaa takaisin, niin oltaisiin kuosissa erkkariin. Pakko opettaa Ilo seisomaan nätisti samalla kun itse seison, etten könyä siellä päivän viihdepläjäyksenä pitkin lattioita. Kiitos Rauni vinkistä!

Tomi ja Onni jatkoivat kisakautta pitkästä aikaa viikonloppuna Vantaan Ojangossa neljän startin verran, lauantaina kaksi ja sunnuntaina kaksi. Tuloksena kaksi hyllyä, yksi 10 ja yksi 5. Luulin tuota vitosta loppuun asti nollaksi, mutta yksi riman pudotus sieltä oli ehtinyt tulla sittenkin. Aika olisi riittänyt hyvin voittoon.

Tässä vielä videot sunnuntain lähdöistä

Ensimmäisenä hyppyrata, josta tyylikkäästi hylly keppien jälkeiseltä putkelta. Onni päätyi tekemään loikan ilmassa kun Tomi teki persjätön, ja livahti väärään päähän putkea.  Ohjaus myöhässä.

Sitten se hieno perustata, josta siis rimanpudotus. Radalla oli pari okseria, jotka oli toteutettu laittamalla kaksi rimaa samoihin siivekkeisiin. Se tuntui hämäävän joitain koiria, Onni kompuroi heti seuraavalla esteellä. Kepeilletulossakin oli ilmeisesti vähän liikaa vauhtia, kun törmäsi toiseen keppiin.  Mutta aikas hieno rata muuten!