Meille kuuluu sitä samaa ja vanhaa. Iltsillä oli synttärit ja ne meni luolatreeneissä. Jännää miten se on niin innoissaan hommasta, nykyään alkaa vinkua jo kun käännytään isolta tieltä vähän pienemmälle, eli matkaa on vielä useampi kilsa. Jostain se tietää minne ollaan menossa. Ja luolilla on ilmeisesti kivempaa kuin agissa sillä sinne mennessä ei kyllä koskaan kuulu pihaustakaan ennen kuin ollaan pysähdytty parkkipaikalle!

Seuraavana huomisten luolatreenien jälkeen onkin tiedossa luolakoe Ikaalisissa sunnuntaina. Iltsi pistää repohännän kuriin ja ojennukseen varmasti:)

Agia ollaan harrastettu tasaiseen tahtiin ja edistystä on tapahtunut tasaiseen tahtiin. Ilo on saanut paljon vauhtia ja nyt se on alkanut ottaa kierroksia treenien alussa eikä vaan voi pitää mölyjä mahassaan. Ihanaa. Sitten kun alkujuttelut on saatu hoidettua homma pelittääkin hienosti (paitsi silloin kun ohjaus on myöhässä) ja hiljaa. Seinässä odotellessaan se sentään osaa olla suhteellisen hiljaa, elleivät treenikaverit sitten möykkää. Silloin voi Ilokin liittyä seuraan ja ulvoa vähän.

Tomi ja Onni lähtevät nyt testaamaan Oreniusten huomassa saatuja oppeja pääsiäiskisoihin. Startteja on otettu neljä kahdelle päivälle, joten nyt toivoisi tulevan eka nolla. Mutta ei nyt hötkyillä. Tärkeintä on olla itse tyytyväinen omaan suoritukseen. Meikäläinen vielä miettii milloin uskaltautua areenoille pikkulikan kanssa...

Eilen oltiin katomassa kohta 1 v täyttävää pikku-Aatua. Kylläpäs oli Ilon mielestä jännää, tuollainen treeni tekeekin sille oikein hyvää. Alkuun ei uskallettu edes lähelle, mutta sitten uteliaisuus voitti ja piti käydä nuuhkimassa. Taisi pikkukourat saada otteen partakarvoistakin lopulta... Onni otti ihan lunkisti ja olisi halunnut päästä testaamaan pikkumiehen leluarsenaalia, mutta kun ei päästetty...

Muuten ollaan vaan herkuteltu ja löhöilty, Ilo hoitaa esimerkiksi tehosekoittimen kannun puhdistamisen kunnialla loppuun asti:) Vaikkakin se altistaisi tällaisille kuville.