Kamala tuuli tuolla ulkona. Oli pakko laittaa Onnillekin Back on Tracki päälle ulos vaikka tähän asti se on pyhitetty sisäkäyttöön. Ovat nämä termit vähän hukassa, mutta ilmeisesti loimi tarkoittaa että takin peräpää on epäkäytännöllisesti umpinainen helma ja mantteli taasen että takaata tuulee sisään:) Kun BOT nyt sitten on loimi, niin sai olla tarkkana seuraamassa milloin koittaa hätä ja takahelman on oltava pois edestä. Päätin pelata varman päälle ja käänsin sen koko lenkin ajaksi ylös, joskin sain olla korjailemassa sitä tämän tästä koska se valui aina vaan takaisin alas. Oli jotenkin irstas näky katsella kuinka BOTin kuminauhat nousevat Onnin "persvakoon" helman ollessa ylhäällä. Loimi sähköistyy ikävästi, mikä ilmeisesti kutiittaa, sillä Onni ravisteli itseään jatkuvasti. Sekään ei erikoisemmin auttanut loimea pysymään haluamassani asennossa ja yhtäkkiä huomasin seisovani ihmettelemässä, että nytkö se tulee. Ja tulee muuten takin sisään. Tietenkin sen reunan piti valua juuri kriittisellä hetkellä eteen. Ja vatsa oli löysänä, joten siinähän sitten putsattiin huonossa katuvalossa takkia ja häntää, jonka takki oli jo ehtinyt sotkea. Iiihanaa.

Mutta kyllä huomasi, että Onnilla oli mukavampaa takki päällä ulkona. Se tepasteli ihan eri tavalla, sillä lailla reippaan ylpeänä, pää pystyssä. Ja häntä heilui mukana. Selkäkin vaikutti liikkuvan paljon enemmän kuin yleensä. Tilasin jo Kappasvain-manttelin, jota voi sitten käyttää ulkona, kun ei tuota BOTtia viitsi joka reissun jälkeen heittää pesukoneeseen.

Sain muuten nypittyä meidän karvanaamaa, alla kuva Onnista kun sillä on Bed head hair:)

Pakko mässäillä vielä lähiksellä

Tässä sitten jälkeen-otos

Näkee oikein missä suunpieli menee. Kun vielä saisi nuo tiukkaakin tiukemmassa pysyvät leuan alla olevat karvat nyhdettyä. Uskomatonta kuinka tiukassa ne voivat olla.

Kävin taas nettiostoksilla. Saaliiksi sain Nutrolin-öljyä, jota on suositeltu monella sivustolla. Lisäksi löysin taas ebaystä löydön. Suzanne Clothierin Bones Would Rain from the Sky. Maksoi kokonaista 13 UsaDollaria eli huimat yhdeksän euroa postikuluineen päivineen. Kuvitelkaa. Kirja oli vielä ihkauusi, vaikka saikin matkalla meille hieman osumaa yhteen kulmaansa. Hinta Suomalaisessa olisi ollut 24 euroa. Ja arvatkaapas paljon myyjä oli joutunut pulittamaan postituskuluja meille asti? 10,40 dollaria! Elikkä hänelle jäi siis käteen 2,60 dollaria ja siitä hän on joutunut maksamaan vielä kuoren, jossa kirja tuli... Ei voi sanoa lyövän leiville moisen toiminnan.