Möksällä tulikin tehtyä kaikenlaista.

1591549.jpg
Leikittiin frisbeellä

1591560.jpg
Leikattiin puita ja puskia

1591599.jpg
Juoksenneltiin ympäriinsä

1591594.jpg
Kahlailtiin rannassa

1591667.jpg
Rentouduttiin auringossa

1591604.jpg
Ja tehtiin löytöjä

Ilma oli tosi nätti, mutta tuuli niin pirusti, että meinasi tukka lähteä päästä. Onni olikin ainoa, joka tarkeni ottamaan aurinkoa...

Kotimatkalla pelästyttiin pahanpäiväisesti kun poistuttiin moottoritieltä ja pusikosta asteli eteen pieni vaaleanruskea koira. Se tuntui luottavan kuolemattomuuteensa vähän liikaa ja tepsutteli tien yli ihan rauhassa. Eikun auto tien poskeen ja koiraa kutsumaan. Sepä reagoikin kutsuun kiristämällä vauhtia ja vilisti vielä moottoritienkin yli. Toisella puolella oli metsää enkä ollut yhtä itsetuhoisella päällä kuin pikkuhauva, joten tunnustin tappioni. Koiralla tuntui olevan mielessään selvä määränpää eikä se vaikuttanut siltä että kääntyisi takaisin kokeilemaan vielä kerran onneaan.

Heti kun pääsin koneen ääreen, jätin ilmoituksen Karkurit.fi-sivustolle ja muutaman tunnin kuluttua koirasta soitettiinkin. Se oli kuulemma tuotu viikko sitten Virosta ja jo osoittautunut haasteelliseksi tapaukseksi. Harmitti koko loppupäivä kun emme pystyneet olemaan paremmaksi avuksi. Toivottavasti hauveli on jo löytänyt takaisin kotiinsa.

Niin siinä sitten kävi, että meidät agi-aloitteliat yhdistettiin mölli-ryhmään ja nyt treenaamme maanantaisin. Ainakin eka kerta meni tänään ihan hyvin, mitä nyt Onni kerran sinkosi kepeiltä suoraan yhden aidassa kiinni olleen koiran luokse ja siitä meinasi tulla kahakka. Tuli kuitenkin kutsusta pois, joten selvittiin säikähdyksellä. Videotakin reeneissä otettiin ja mies oli ihan yllätynyt kuinka hyvältä ohjaus oli näyttänyt. Täytyy ottaa kamera itsekin mukaan silloin tällöin.

Leikin taas aamulla pikkukemistiä ja olin ihan ällistynyt kun pH olikin täysin neutraali. Eilen illalla se oli vielä ollut se sama 8-9. Sitten aloimme pohtimaan mahdollisuutta, josko purkissa, jota käytimme, olisi ollut  tulosta vääristäviä pesuainejäämiä. Kun en ollut tästä aivan varma päätettiin, että perutaan ell-aika ja seuraillaan vielä tilannetta ja otetaan uusia näytteitä varmasti puhtaisiin astioihin.

Keräsin mökiltä myös nokkosta pakkaseen, kun siinä kerrottiin olevan ainakin tsiljoona hyvää ainetta. Ryöppäysvesikin otettin talteen hyötykäyttöä varten, siihen on varmaan liuennut osa niistä aineista. Sanokaa vaan jos tää viherpiiperrys menee ihan överiksi, sitä kun harvemmin itse huomaa:)

1591698.jpg