Tää menee taas sarjaan oppia ikä kaikki. Tähän mennessä on tullut todettua, että Ilon turkki on näyttelyitä silmällä pitäen parhaan näkönen jos se on mahdollisimman tarkkaan siistitty noin kolme viikkoa ennen suurta päivää. Eli karvat piti saada ojennukseen jo toissaviikonloppuna. Jatkoin työtä eli mukamas "viimeistelin" karvaa vielä sunnuntaina. Innostuin käyttämään pienintä veistä, koska sillä saa tehtyä pikkutarkinta jälkeä. Päätin, että nyt lähtee kaikki yksittäiset liehukarvatkin.

Tänä aamuna katselin sitten pikkulikkaa vähän tarkemmin ja kyllä, turkissa on selviä koloja. Aamukiireessä piti sitten tarkistaa veitsen esittelyteksti, joka menee näin: "Lyhytteräinen viimeistelyveitsi erityistarkkaan - pedanttiseen - detaljityöskentelyyn. Naaman ilme, kulmakarvat, korvien reunat ym. Trimmausveitsi sanan varsinaisessa merkityksessä."

Voi ääliö sentään! Menin siis leikkaavalla veitsellä trimmaamaan mm. Ilon selkää. Hammastus veitsessä on vielä niin tiuha, että se leikkaa näköjään kaiken koko veitsen 2 cm:n pituudelta. Eli selässä on siellä täällä parisenttisiä aukkoja. Ai, että näyttää hyvältä....

Tällä veitsellä siistin aina Ilon naaman, ja tällä kertaa vein siistimiseen uusiin sfääreihin: Ilon silmän alla on nyt lovi, joka näyttää ihan arvelta. Ikinä aikaisemmin en ole onnistunut katkomaan tuolla veitsellä karvaa, mutta näköjään sekin on mahdollista.

Toivottavasti karva ehtii nyt edes hitusen kasvaa.... Sen siitä saa, kun yrittää säästää ja tekee itse.