Tässä pätkässä Onni yrittää onkia rengasleluaan vesikupistaan, jonne se vahingossa heitettiin. Kannattaa laittaa äänet päälle, niin kuulee kun Onni puhaltaa kuplia! :)

*****************************************
Tässä pätkässä Onni on saanut heliumtäytteisen ilmapallon tapettavaksi. Siinähän se aika vierähtikin  mukavasti. Noin kymmenen minuuttia mainospallo ehti meitä viihdyttää ja Onnia ärsyttää, ennen kuin se kohtasi loppunsa. Toivottavasti jaksatte odottaa latausta, tiedosto on melkoisen iso. Sorry!
Tässä Onni avaa tuulikaapin oven kun olemme lähteneet aamulla töihin.
*****************************************


Tämä pätkä on otettu mökillä kesäiltana 2006. Onni suhtautui hieman epäilevästi keinuhevoseen pimeässä.
*****************************************Sitten hypätäänkin kesään 2007*****************************************Tämä video on kesältä 2006.

*****************************************

        

Tässä pätkässä Onni on juuri saanut tossut, jotka sille hankittiin talven kovimmille pakkasille. Anturoiden väliin kerääntyi jäätä ja jossain vaiheessa alkoi aina kuulostaa siltä kuin Onni kävelisi koroilla:) Onni myös nosteli tassujaan ylös kylmimmillä ilmoilla.

Kuten näkyy, tossut eivät ole aivan Onnin "Favorite Thing in the World". Vertaamalla Onnia silloin kun sillä ei ole tossuja (pysyy paikallaan kun nukkuu) siihen kun sillä on tossut, ero on aika merkittävä. Sihinä taustalla tulee ruoanlaitosta.

*****************************************


Mies yrittää nukkua peiton alla päiväunia. Onni on päättänyt, että aika on tullut täyteen. Tämä pätkä pääsee täysiin oikeuksiinsa, jos sen katsoo äänillä.

*****************************************

       

Tässä pätkässä Onni syö jäistä mansikkaa (miehen loistava idea antaa mansikka valkoisella matolla). Mitään pyöreäähän ei voi syödä samantien, sillä täytyy ensin vähän leikkiä.

*****************************************

       

Tämä toinen pätkä on otettu noin kuukausi edellisen jälkeen. Vieläkään homma ei ole varma ja kun pissahätä on kova, niin eipä sitä jaksakaan kauaa temppuilla. Oven tiivisteet ovat kovilla:)

Vilkkuvalo Onnin kaulassa on siksi, että valkoinen koira talvella pimeässä metsässä vapaana on turhan extreme iltapissalenkkityyli meille.

*****************************************

        

Harmi kun ei tullut merkittyä ylös, milloin videot on otettu. Tässä pätkässä Onni kuitenkin opettelee ulosmenoa oikeaoppisesti. Ihannetilanne (joka on vasta nyt vanhempana saavutettu ja siltikin sitä pitää välillä vieläkin testata) on se, että Onni istuu oven lähellä niin kauan, että ihminen/ihmiset ovat kulkeneet ovesta ensin, jonka jälkeen se katsoo ihmistä (jos heitä on useampia, sitä väärää) silmiin pyytäen lupaa, ja kun sille sanoo "saa tulla" se singahtaa välieteiseen. Kuten pätkästä näkyy, harjoittelu on vasta aloitettu. Istu-käskyä totellaan kyllä oikein hienosti, mutta keskittymiskyky on hamsterin luokkaa:)

*****************************************


Onni on saanut ison namipatukan ja täytyy piilottaa. Oli ihan pakko lisätä tekstit mukaan...


*****************************************


Tämä arkistojen helmi on syksyltä 2005. Onni on vasta tullut meille ja on miehen kanssa ulkona. Muistelen lukeneeni, että pieni pentu ei poistu kovin kauas jaloista...? Joka kerta kun alkaa uusi otto, Onni on pitänyt käydä hakemassa jostain kauempaa kuvaan. Ja tarkkana saa olla kuin porkkana kun tämä pieni taskuraketti saa päähänsä sännätä jonnekin.