Kamala myräkkä ulkona ja mitä tehdään me? Mennään lenkille tietenkin! Pitihän sitä päästä takkeja testamaan tositoimessa ja ulkona sitä täytyy käydä joka tapauksessa, joten päätettiin lähteä autolla vähän pidemmälle metsälenkille. Koirilla oli hauskaa, mitä nyt nassuun tarrautuneet lumipaakut vähän taisivat ärsyttää. Seuraavaksi vähän kuvia reissusta.

Kotimatkalla sattui sitten vähän ikävämpi juttu, nimittäin peräänajo. Itse oltiin siinä etummaisessa autossa, joten koirat olivat takakontissa oikein aitiopaikalla seuraamassa tapahtumia. Onneksi vauhti ei ollut kova, kesärenkaat eivät vaan pitäneet yhtään alamäessä kun oli tarkoitus pysähtyä. Naureskelin jo menomatkalla, että huomenna on taas uutisissa tämän jokavuotinen fraasi, ehkä kuului karman lakiin, että sitten törmäsimme (kirjaimellisesti) yhteen yllättyneeseen.

No eipä siinä sen kummempia, koirat taisivat luulla, että ajettiin töyssyyn, eivät siis kärsineet mitään traumaa. Se vasta olisikin korvennut, jos koirat olisivat kärsineet, pellistä viis. Ottaisin jonkun lievän vamman mieluummin itse kuin antaisin koirien kärsiä autossa, minä ymmärtäisin mikä minuun osui ja toipuisin varmasti paljon nopeammin.

Mutta se siitä, meillä oli tuuria eikä mitään vakavaa sattunut. Kotona menimme saunaan sulattelemaan ja sen jälkeen olemmekin olleet ihan naatteja. Onneksi Onnin agitreenitkin peruttiin sään vuoksi.