Kaisan pyynnöstä:) Oon yrittänyt kovasti seurata vaikutuksia, mutten ole mitään erikoista huomannut. Onni kulkee tytsän perässä vähän enemmän kuin yleensä ja haistelee takapuolta ja maisteleekin silloin tällöin. Ja sen jälkeen kuuluu sellainen hassu ääni, kun pikkumiehen leuka väpättää hetken aikaa. Tulee viininmaistajaiset ihan mieleen.

Alkuun oli vähän opettelemista noiden pöksyjen kanssa, esim. pari kertaa neiti pääsi pihalle ilman että pöksyt muistettiin ottaa pois jalasta. Onhan se nyt vähän eppää päästää toinen ulos takapihalle ja jättää housut jalkaan. Kerran on kuitenkin vain sattunut vahinko, että joutui pyykkäämään. Melkoista "vaipanvaihtoa" tämä on muutenkin ollut kun aina kun housut ottaa pois on halunnut sitten vaihtaa sen vaihdettavan osan puhtaaseen. Vessapaperia ollaan ihan käytetty. Silti nuo housut haisee, jos liian lähelle niitä joutuu.

Käyttäytymiseen tämä on vaikuttanut ehkä hieman. Tänään aamulla piti ihmisillekin haukkua, mutta päivälenkillä kuljettiin sitten taas niin esimerkillisesti ettei tosikaan. Ehkä vähän hellyydenkipeäkin pikkulikka on ollut, tullut enemmän syliin ja hakee enemmän kontaktia. Yleensä kun se touhuilee melko paljon itsekseen, mitä nyt milloinkin. Ja kiehnää nyt kuin kissa jaloissa, mutta se johtuu todennäköisesti vain siitä että pöksyt tuntuvat epämukavilta päällä ja kiehnäämällä olo helpottaa...?

Mutta nyt eletään siis esikiimaa. Jossain luki, että se kestäisi 9 vrk. Eli periaatteessa huomenna olisi viimeinen päivä jos pikkulikan elimistö toimii kuin kello. Sitten alkaa kiima ja urokset kiinnostuvat kunnolla. Veikkaan että Onnikin yrittää nousta siinä vaiheessa selkään, vielä ei olla päätetty mitä sitten tehdään, jos herra ei jätä meidän rinsessaa ollenkaan rauhaan. Vahinkopentujahan ei voi tulla, kun Onni ei enää siihen pysty, muttei sen silti tarvitsisi selässä jatkuvasti ratsastaa. Katsotaan nyt.

Tällaista tähän mennessä, raportoin sitten lisää, jos ja kun jotain tapahtuu.