Tänään aamulenkin loppumetreillä Onni yhtäkkiä syöksyi jonkin kimppuun. Ensimmäisenä heräsi pelko, että herra on löytänyt pas*** ja mässytti nyt sitä (ei olisi ensimmäinen kerta), mutta tarkemmin katsottuani huomasin vieressä Milkyway-suklaapatukan käärepaperin. Eikun kaivamaan tavaraa ulos suusta. Suklaata ei onneksi ollut paljon, mutta en halunnut ottaa sitä riskiä, että tuo yksin ollessaan alkaisi voida huonosti tms. Että kiitos sille mukavalle kanssaeläjälle, joka oli heittänyt puoliksi syödyn suklaapatukan meidän sivupihalle!

On jo pitänyt jonkin aikaa kommentoida Koirat-lehden artikkelia koirankakkapusseista. Vertailusta oli nimittäin mielestäni unohdettu juuri se paras, eli Clas Ohlsonilta alle kahden euron hintaan saatava 50 kpl:n kakkapussipaketti, joka hajoaa auringon vaikutuksesta ja on musta väriltään. Ja vielä melko isoja pusseja, että isommankin koiran tarpeiden pitäisi mahtua kyllä. Ainut miinus on, että pusseissa ei ole kahvoja, mutta meitä se ei nyt oikeastaan haittaa. Kannattaa kokeilla!

Agilityssä meni taas viime kerralla melko hyvin. Mies oli huomaavinaan, että Onni käyttäytyisi paremmin, jos minä en ole ihan lähellä ihmettelemässä. Yritinkin sitten pysytellä kauempana. Saimme typistettyä treenejäkin vaivaiseen tuntiin ja varttiin, kun aloin keräillä esteitä pois kentältä ajoissa. Luulin tosiaan, että treenit loppuvat, kun yksi koirakoista lähti etuajassa ja kantoi oman osuutensa esteistä paikoilleen. Vetäjä sitten jossain vaiheessa huomasi esteiden kadonneen, ja totesi, että kaipa tämä oli sitten tässä kun ei esteitäkään enää ole...

Oli muuten huvittavaa seurata sieltä kauempaa, kun mies piti Onnin mielenkiintoa yllä odotellessa. Muut seuraavat toisten suoriutumista ja heidän koiransa istuskelevat/makaavat vieressä. Taustalla säntäilee mies edestakaisin pitäen palloa päänsä yläpuolella. Kieltämättä se kyllä toimi, ja Onni pomppi mukana innoissaan:)

Onni on kehittynyt oven avaamisessaan niin hyväksi, että meillä alkaa olla kiire poistua tuulikaapista, ennen kuin ovi aukeaa. Toisinaan kahvan rämpyttäminen alkaa välittömästi kun ovi on mennyt kiinni. Toistaiseksi olemme ehtineet ulos:)