Väsyneenä ja onnellisena. Päätimme tutkia poitsun saman tien ja kyllä! mahassa oli taas muutama punainen näppy. Ruoaksi mukaan olin pakannut broilerin siipiä, kasvismössöä (jossa lehtisalaattia, kesäkurpitsaa, öljyä ja valkosipulia) sekä nappuloita varalle. Äitini oli ostanut Onnille kaupasta possun sydämen, jonka kanssa vihreä mössö oli tarkoitus syödä. Sydän ei kelvannut mössön kanssa mutta ilman kyllä. Kun äitini huuhtoi mössön tahrimat palaset, nekin kepasivat taas. Lisäksi Onni sai tänään iltapäivällä perunoita ja lohenrasvaa. Perunoita jätkä onkin yökkinyt nyt ylös kolme kertaa (kaikki tietenkin matoille). Huomenna pidän kuulustelun siitä, mitä muuta poika on sisuksiinsa ahtanut, mutta varmuudella voitaisiin nyt sanoa, että ainakaan merilevä tai hammastahna ei allergian aiheuttaja ole. Nappulat eivät tuleet paluupostissa takaisin, joten täytyy tiedustella niidenkin kohtaloa huomenna. Olin antanut ne mukaan siltä varalta, että jos sydän ei maistu, niin on sentään jotain.

Onni oli myös aiheuttanut sydämentykytystä kun isäni ja enoni olivat lähteneet autolla lähikaupalle lottoa viemään. Onni oli spurtannut perään ja äitini sekä enon vaimo olivat lähteneet kiljumaan sitä takaisin (kaupalle on noin 10 km). Muutaman sadan metrin päässä mökiltä Onni oli luimistellen jölkötellyt vastaan etsijöitä. Tassut olivat kulemaa vähän punoittaneet kovasta juoksemisesta soratiellä.

Hyvin on uni maistunut kotiin pääsyn jälkeen. Välillä on vähän pitänyt yrittää leikkiä, mutta kohta on taas pitänyt ladata pattereita. On se hyvä, että on lainaajia:)