Täällä sitä taas ollaan. Tulikin oikein aktiiviloma kun hypättiin retkeltä toiselle ja ympättiin kaikki Egyptin nähtävyydet yhteen viikkoon. Nähtiin pyramidit, sfinksi, hatsepsutin terassitemppeli, kunikauden laakso hautoineen, karnakin temppeli, Kairon museo, muumioita, Niili, Kairon basaarit, Punaisen meren korallit ja kalat, paikallinen Hard Rock Café ja Ministry of Sound ja mitä vielä. Nyt voi sitten levätä töissä taas ja kattella kuvia:) Yllättävän hyvin sitä sai rutiineista kiinni pienen tauon jälkeen. Muisti vielä miten herätyskello toimii ja kummasta päästä hiusharjaa pidettiinkään kiinni. Oli nimittäin jäänyt kotiin, mistä syystä verhosin kupolini tuollaiseen pantaan koko viikon...

Koirat olivat olleet kiltisti hoidossa. Valitettavasti viime viikolla lumet sulivat pois ja kelit olivat tosi märät. Kylppäri yläkerrassa ei varmaan paljon naurattanut kahden kuraisen koiran kanssa lenkin jälkeen. Toivottavasti tuliaiset auttavat kohta jo näkemään asian huvittavan puolen.

Ilo oli varsinkin jotenkin erinäköinen kuin muistin. Ihan kuin se olisi aikuistunut paljon viikossa, se ei enää näyttänytkään täysin kakaralta. Laihtunutkin se oli, peräti 300g! Vautsi! Ruokintaohjeita oli siis noudatettu pilkutarkkaan:) Iltsi oli päässyt äidin mukana töihinkin Etelärantaan ja kuulemma haukkunut toimistolla kaikki miehet pystyyn. Ei kuitenkaan tietääkseni saanut porttikieltoa. Onni seurasi tarkkaan matkalaukkujen purkamista ihan kuin se olisi odottanut omia tuliaisia. Aina kun jokin käärepaperi avattiin, se oli kärppänä paikalla. Lopulta oli pakko "löytää" yhden kääreen sisältä palaset kuivaa ruisleipää, että saivat koiratkin jotain kotiintuomisia.