Ärsyttää toisinaan tämä meikäläisen asioiden loputtomiin pohtiminen, joka lähentelee usein jo puhdasta saamattomuutta. Otin itseäni vihdoin niskasta kiinni ja jäljitin meille koirahierojan. Ensi tiistaina koittaa sitten käsittely Täältä. Sittenpähän ollaan viisaampia suuntaan tai toiseen, kun ammattilainen katsoo. Eikä ole paha hinta (35€) kun kotiin asti tullaan.

Saatiin varattua meille myös perisuomalainen lomareissu Lanzarotelle kolmen viikon päähän. Ei olla kumpikaan käyty, minä en missään Kanarialla, joten kuuluuhan se jo yleissivistykseen kokea se:) Onni on hoidossa vanhemmillani sillä aikaa kasvattamassa vyötärölinjaansa. Olenkin päätänyt vähän katsoa tarkemmin sen annosten kokoa siihen asti. Eilen oli tullut taas oksu matolle meidän töissä ollessamme eikä tämä enää voi olla vatsatautia. Vai voiko? Päätimme laittaa kasvismössön pannaan, sillä tein uuden erän juuri noihin aikoihin kun yökkiminen alkoi. En kyllä ymmärrä, mikä siinä voisi olla sellaista että saisi vatsan reagoimaan noin. Käytin ekaa kertaa Euroshopperin pakastevihannespussia, jossa oli porkkanaa, kukkakaalia ja parsakaalia, kaikki muut kasvikset ovat olleet käytössä aikaisemmin. Ei kai tämä nyt siitä voi johtua?

Onni sai myös sen Kappasvain-lämpötakin ja se sopii lähes täydellisesti. Vatsanalunen olisi saanut olla kaksi senttiä lyhyempi, niin ei olisi mitään valittamista. Laitan kuvan myöhemmin. Nyt seurataan lämpömittaria innokkaasti uloslähtiessä, josko olisi pakkasta ja voisi laittaa takin niskaan.