Onnilla tuli tänään viisi vuotta mittariin! Tapahtumaa juhlistettiin rokotuksilla ja maksalaatikolla, joka unohtui kaupan hyllylle:p Lohdutuksena toimi sitten maksamakkaraleipä. Onni voisi muutenkin olla sitä mieltä siitä, että on synttäreitä hulvattomamminkin vietetty. Lääkäri antoi "melkein terveen" paperit. Pieniä kummallisuuksia on Onnikin jo ehtinyt kerätä, kuten sen kun se yhtäkkiä nousee makuulta istumaan ja alkaa katselemaan ylös kuin kuulisi sieltä ääniä. Toistaiseksi se vaan kuitattiin Onnin yhdeksi höperyydeksi, mutta pieni mahdollisuus on epilepsialla. Täytyy tarkkailla tilannetta. Kesällä kuultua sydämen sivuääntä ei tämä lääkäri kuullut, joten toivottavasti sitä ei olekkaan.

Ilon turkki on kasvanut lähes entiseen "loistoonsa" kiitos Nutrolinin ja oluthiivan. Enää ei pigmentti paista läpi niin törkeästi kuin heti pentujen jälkeen. Voipi olla, että kylmenevät ilmatkin on olleet eduksi tässä asiassa. Tänään neiti päätti sitten viimeistellä turkkinsa piehtoroimalla jossain kamalassa niin, että sen koko selkä oli ihan ruskea koko loppulenkin. Pääsin siis vielä pesemäänkin turkin viimetinkaan. Onneksi se ei siitä pahasti ottanut itseensä. Painokin on tullut alas, mutta vielä ei olla siihen tyytyväisiä (millon oltais oltu?). Ehkä Ilon elimistö ei enää palaudu entisiin mittoihinsa äitiyden jälkeen ilman kamalaa rääkkiä? Seliseli. 

Seisomisesittämistä yritin harjoitella kerran, mutta Ilolle on iskostunut päähän niin hyvin istuminen tuossa tilanteessa (mulla on lelu, jonka se haluaa), että taidan vaan könytä suosiolla. Katselin esittelyä hallista ja ainakin siellä on matot lattialla:) Tulkaa joku sitten kiskomaan mut ylös jos mä näytän keräävän itteäni kokoon turhan kauan tai viivästytän aikataulua, jooko?