1246403294_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Emäntä ei oo varmaan kertonu, mutta me osataan Ilon kanssa haukkua aika hienosti. Varsinkin näin kesäsin takapihalla me ilmotetaan heti kun aidan rakosista tulee näköpiiriin jotain mielenkiintosta: koiria, riehuvia lapsia, liikaa päriseviä ajoneuvoja, oudosti hörhoileviä ihmisiä, lastenrattaita. Ei tule aika pitkäks kun pitää vaatimukset alhaalla.

Ihmiset on aika huonoja haukkumaan, niistä kuuluu sellanen HILJAA! vaikka pelkkä kovaääninen HAUkin riittäs. Onneks ne luottaa meidän sanaan niin paljon, että huutavat sisältä heti kun me vaan sanotaan, harvoin jaksavat edes tulla kattomaan syytä. On se hyvä, että meidän suhteessa on niin paljon luottamusta. Joskus niiden huuto on niin äkästä, että mekin mennään hiljaseks, ei oltais itte osattu asiaa paremmin ilmasta. 

Meidän seinänaapuriin muutti sunnuntaina koira ja me jouduttiin vähän keskustelemaan sen kanssa viime yönä nukkumaanmenoajoista. Se ei vaan suostunu antamaan periks vaan jankkas ja jankkas. Ei uskonu vaikka meitä oli neljä yhtä vastaan. Ainakin kuulosti siltä, että sillä puolella oli vaan yks. No, lopulta se usko meidän sanaan ja me päästiin nukkumaan, mulla oli ollu treenitkin ja tarvitsin unta että kroppa palautuu. Aamukin jo sarasti. Tänään ollaankin oltu aika väsyneitä, mutta onneks ihmiset jätti meidät rauhaan ja lähti rantsuun grillaamaan itteään. Ihan heikkopäistä toimintaa, jos minulta kysytään.

Takapihalla voi ihan hyvin ottaa myös arskaa, ei tarvii mennä merta edemmäksi kalaan.

1246403661_img-d41d8cd98f00b204e9800998e